Stowarzyszenie Lokalna Grupa Działania informuje o konkursie na podejmowanie działalności gospodarczej oraz możliwości składania wniosków od dnia 15 listopada 2021 r. do dnia 10 grudnia 2021 r. do godz. 16.00 w ramach działania 19 "Wsparcie dla rozwoju lokalnego w ramach inicjatywy LEADER, poddziałanie 19.2 "Wsparcie na wdrażanie operacji w ramach strategii rozwoju lokalnego kierowanego przez społeczność" Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020 na operacje, które odpowiadają warunkom przyznania pomocy w zakresie rozwoju przedsiębiorczości przez podejmowanie działalności gospodarczej

oraz
informuje o konkursie na projekt grantowy pn. "Kurpiowskie Kulinaria" oraz możliwości składania wniosków od dnia 22 listopada 2021 r. do dnia 17 grudnia 2021 r. do godz. 16.00 w ramach działania 19 "Wsparcie dla rozwoju lokalnego w ramach inicjatywy LEADER", poddziałanie 19.2 "Wsparcie na wdrażanie operacji w ramach strategii rozwoju lokalnego kierowanego przez społeczność" Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020 na operacje, które odpowiadają warunkom przyznania pomocy w zakresie ochrony oraz promocji dziedzictwa kulturowego i historycznego Kurpiów, wspieraniem twórczości ludowej i wzmocnieniem potencjału turystycznego regionu objętego LSR - projekt grantowy dotyczący organizacji kurpiowskich warsztatów kulinarnych i wydarzeń związanych z promocja produktów lokalnych.

LGD 28 10 2021 1

LGD 28 10 2021 2